19.1.2016

2015 PART ONE

Viime viikonloppuna pähkäilin, onko mun elämässä oikeesti tapahtunut viime vuonna yhtään mitään, enkä oikeen päässyt mihinkään tulokseen. Päällinpuolin viime vuosi tuntui lähinnä jatkuvalta koulunkäynniltä ja satunnaisilta irtiotoilta. Ei vaan tullut ajatelleeksi, että mitään radikaalia olisi tapahtunut. Tätä postausta kirjoitellessa ja kuvia kasaillessa mä ymmärsin, kuinka paljon hyvää mun elämässä on, mitä mä en osannut edes käsittää. Ja kyllä, vuonna 2015 kerkesi todellakin tapahtua vaikka mitä niin hyvässä, kuin huonossakin. Saan olla järjettömän kiitollinen kaikista ystävistä, jotka mun vierelläni jaksoi kulkea ja heidän kanssa koetuista kokemuksista, kiitos teille ihanaiset Kuvat palauttaa vanhat muistot mieleen. Niitä pitäisi selata useemminkin, jotta tää fiilis säilyisi. Tän postausidean toteuttaminen teki mulle todella hyvää henkisellä tasolla. On mulla ollut kyllä aikamoinen vuosi, huh huh. En pystynyt valita vain muutamia kohokohtia viime vuodelta, mutta miksi tyytyä vähään? Tässä on mun vuosi pikakelauksella, tässä postauksessa tammikuusta kesäkuuhun.


TAMMIKUU

533
IMG_2947

Tammikuu alkoi Balin auringon alla kölliessä, mutta vuosi sai muuten aika karun alun. Olin lähestulkoon koko tammikuun kipeänä ja mulla oli ehkä kaikkien maailman sairauksien oireet, olo oli aivan kamala. Tuossa kuvassa ei ole edes koko lääkesatsiani tolta ajalta. Käytiin äitin kanssa matkamessuilla, minne on muuten mentävä myös nyt tulevana viikonloppuna. Tammikuun lopussa mä myös jaksoin lähteä meidän salijengin mukaan Ruotsiin tsemppaamaan niitä matseissaan, ja oli ihan sika hauska reissu, as always! Toi porukka ei petä mua koskaan.


HELMIKUU

wanhat 20157 536
DSC_0045

Wanhat ja wanhojenbileet, joista lähdin jo ennen keskiyötä, vanha ja raihnainen kun olen. Hiihtolomaksi matkattiin mun mummulaan Tiitun kanssa, ja saatiin nauttia siellä talvesta parhaimmillaan! Helmikuussa oli myös mun veljen valatilaisuus (jäädyin ehkä kuolioon), ja aloitin mun puoli vuotta kestävän kirppisprojektin. Pidettiin myös läksiäiset Heinille, kun se lähti vaihtoon Etelä-Koreaan! Ehkä parhaat ruokabileet ikinä. Ainiin! Sairastuin uudestaan helmikuussa, mut tällä kertaa en niin pahasti.


MAALISKUU

638

Maaliskuu oli ehkä koko vuoden rauhallisin kuukausi, jos niinkään voi edes sanoa. Mä otin taukoa thainyrkkeilystä ja liityin Lady Linelle, jossa kävin ahkerasti jumppailemassa. Vietettiin myös Linan kanssa meidän ystävyyden yksvuotispäivää, ja ai että saatiin taas nauraa, kun julkaistiin toi kuva Facebookkiin! Jopa Linan oma veli kysyi, että ollaanko me yhdessä :-D Tirsk.


HUHTIKUU

623 624

Ehkä parasta ajanvietettä ikinä - kokeiltiin ekaa kertaa Escape Roomia porukalla! Huhtikuussa oli kauan odotettu wanhojen risteily, joka oli mun alkuskeptisyyksistä huolimatta tosi mukava kokemus. Isbe vietti myöhemmin 18-vee synttäreitään ja juhlittiin keskiyöhön asti heillä, kunnes lähdin alaikäisenä häntä koipien välissä kotiin, kun muut jatkoivat baariin. Kävin myös Pingviinin jätskikoulutuksessa, vaikken loppujen lopuksi koskaan päätynytkään kesätöihin jäätelökojulle. Bonus: Sai syödä niin paljon jätskiä kuin halusi. Ja mähän söin.


TOUKOKUU

639

Äitillä kävi pieni silmätapaturma Ranskassa matkaillessaan, eikä leikkauksen takia saanut lentää takaisin Suomeen. Mä tulin apuun ja lähdin äitin luo Toulousiin, jossa vietettiin muutama päivä (minä äitiä kädestä taluttaen), jonka jälkeen lähdettiin monella eri junalla ja laivalla takaisin kotiinpäin. En voi muuta sanoa, kuin että ristus mikä reissu :-D Käytiin jossain vaiheessa Tuulin kanssa Arabian katufestareilla, jossa oli paljon kirppismyytävää, taidejuttuja, musiikkia ja esityksiä. Toukokuu tarkoitti myös koulun päättäjäisiä, woohoo! Fiilistä ei laskenut se, että jouduin olemaan töissä koko päättäripäivän.


KESÄKUU

627 DSC_0234 628

Kesäkuussa ei ollut huolen häivää, kun lähdin heti ensimmäisenä päivänä uudelle työpaikalleni Lapinjärven leipomoon. Mun veli sai sieltä kans duunia, pystyttiin kulkemaan sinne helposti yhdessä. Parin viikon leipurihiivailun jälkeen olin kokopäiväinen lastenhoitaja kuukauden loppuun asti. Järjestettiin meidän rakkaille vaihtareillemme läksiäiset, jotka oli muuten nekin aikamoiset ruokafiestat! Saaran 18-vuotisjuhlia tuli kans juhlittua rennoissa meiningeissä hänen kotonaan. Kerkesin myös rentoutua mökillä, ottaa arskaa ja noh, hieman murehtia tulevia syksyn kirjoituksia. En liikaa, mutta sopivasti. - Sissi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti